AVERTIZARE METEO: cod galben de ploi. Ce judeţe sunt vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, avertizare cod galben de ploi pentru patru judeţe din zona Transilvaniei.

1949 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: cod galben de ploi. Ce judeţe sunt vizate

Astfel, sunt sub cod galben de ploi judeţele Arad, Hunedoara, Bihor şi Caraş-Severin.

În mai multe localităţi din aceste judeţe, precum şi în zona de munte aflată la peste 1.800 de metri altitudine din judeţul Bihor, se vor semnala averse de ploaie care vor cumula 20-25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Atenţionarea este valabilă până la ora 13.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici