Avertizare METEO: Cod GALBEN de vânt în 13 judeţe din ţară. Manevrele în Bara Sulina, oprite

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, avertizări cod galben de vânt pentru 13 judeţe din ţară. Din cauza condiţiilor meteo de pe litoral, manevrele în Bara Sulina au fost oprite.

209 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO: Cod GALBEN de vânt în 13 judeţe din ţară. Manevrele în Bara Sulina, oprite

Avertizare METEO: Cod GALBEN de vânt în 13 judeţe din ţară. Manevrele în Bara Sulina, oprite

Potrivit ANM, până la ora 19.00 sunt sub avertizare cod galben de vânt judeţele Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Braşov şi Sibiu, iar până la ora ora 18.00, şi judeţele Caraş-Severin, Arad, Timiş şi Bihor.

De asemenea, sub cod galben de vânt sunt şi zonele de litoral din Constanţa şi Tulcea.

Din cauza vântului puternic, au fost oprite manevrele în Bara Sulina, a anunţat, sâmbătă, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici