Avertizare METEO de ploi şi grindină în trei judeţe din România

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting de ploi şi grindină, sâmbătă, până la ora 16.00, pentru judeţele Sibiu, Mureş şi Braşov. Sunt posibile şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

6337 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO de ploi şi grindină în trei judeţe din România

Avertizare METEO de ploi şi grindină în trei judeţe din România

ANM anunţă că în judeţele Sibiu, Mureş şi Braşov sunt posibile averse de ploaie care vor cumula 20 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie şi descărcări electrice.

De asemenea, sunt anunţate căderi de grindină.

Atenţionarea meteorologică este valabilă până la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici