AVERTIZARE METEO: Furtuni în toată ţara, de duminică noapte până marţi dimineaţă

Averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină se vor semnala în toată ţara, de duminică seară până marţi dimineaţă, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

4878 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Furtuni în toată ţara, de duminică noapte până marţi dimineaţă

AVERTIZARE METEO: Furtuni în toată ţara, de duminică noapte până marţi dimineaţă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Informarea este valabilă de duminică de la ora 21.00 până marţi la ora 9.00.

În noaptea de duminică spre luni (24/25 mai) în Banat, Oltenia, sudul Crişanei, sud-vestul Transilvaniei şi în zonele montane aferente vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 l/mp şi izolat 30 - 40 l/mp. Începând de luni după-amiaza (25 mai) până marţi dimineaţa (26 mai), astfel de fenomene vor fi prezente în sudul, centrul, nord-vestul şi nordul ţării, se arată în informare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici