Avertizare meteo: Meteorologii au emis cod galben de ceaţă în 17 judeţe

Meteorologii au emis, miercuri dimineaţă, mai multe avertizări Cod galben de ceaţă, valabile în 17 judeţe din ţară.

481 afișări
Imaginea articolului Avertizare meteo: Meteorologii au emis cod galben de ceaţă în 17 judeţe

Avertizare meteo: Meteorologii au emis cod galben de ceaţă în 17 judeţe

Potrivit ANM, una dintre avertizări vizează zonele joase ale judeţelor Bacău, Suceava, Neamţ şi Vrancea, dar şi judeţele Botoşani, Galaţi, Iaşi şi Vaslui, până la ora 10.00.

Alte două avertizări sunt în vigoare în judeţele Tulcea, Constanţa, Ilfov, Călăraşi, Brăila, Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi în mai multe localităţi din judeţul Buzău până la ora 9.00.

Meteorologii susţin că în aceste zone se va semnala ceaţă care determină vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici