AVERTIZARE METEO: Ploi şi vijelii, miercuri după-amiază, în Bucureşti

Meteorologii au emis, miercuri după-amiază, o avertizare nowcasting (în timp real, n.r.) în care avertizează autorităţile şi locuitorii Capitalei că, timp de o oră, în Bucureşti va ploua în averse iar vântul va sufla cu putere.

1496 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Ploi şi vijelii, miercuri după-amiază, în Bucureşti

AVERTIZARE METEO: Ploi şi vijelii, miercuri după-amiază, în Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Avertizarea a intrat în vigoare la ora 14.45. În textul acesteia meteorologii afirmă că, timp de oră, până la 15.45, în Bucureşti şi în împrejurimi "se vor semnala averse de ploaie, însoţite de intensificări ale vântului şi descărcări electrice".

Într-o altă avertizare nowcasting, ce vizează de această dată nordul, vestul şi centrul judeţului Buzău, meteorologii anunţă averse de ploaie ce vor depăşi pe arii restrânse 15 litri pe metru pătrat iar izolat pot ajunge la peste 20 de litri pe metru pătrat, asociate cu grindină de mici dimenisuni, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Această a doua avertizare nowcasting a intrat în vigoare miercuri după-amiază de la ora 14.15 şi este valabilă până la ora 16.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici