AVERTIZARE METEO: Vânt puternic şi ceaţă în mai multe judeţe din ţară

Meteorologii au emis, joi, o avertizare nowcasting de vânt puternic în judeţele Braşov, Sibiu, Caraş-Severin şi Timiş, precum şi de ceaţă în Botoşani, Bacău, Vaslui,Vrancea, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Neamţ.

856 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Vânt puternic şi ceaţă în mai multe judeţe din ţară

AVERTIZARE METEO: Vânt puternic şi ceaţă în mai multe judeţe din ţară

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, joi, până la ora 12.00, în sudul judeţelor Braşov şi Sibiu, inclusiv în municipiile Braşov şi Sibiu, precum şi în zona montană vor fi intensificări ale vântului cu viteze care vor depăşi la rafală 50 de kilometri pe oră şi 70-80 de kilometri pe oră la munte.

De asemenea, până la ora 14.45, în judeţele Caraş-Severin şi Timiş se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală pot depăşi 65-70 de kilometri pe oră.

Avertizarea de ceaţă este valabilă până la ora 10.00 în judeţele Botoşani, Bacău, Vaslui,Vrancea, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Neamţ, inclusiv pe drumul european E 85.

Pe drumurile din aceste judeţe, din cauza ceţii vizibilitatea este redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici