Avioanele şi elicopterele nu se vor ridica la parada de Ziua Naţională din cauza vremii

Avioanele şi elicopterele programate să survoleze Şoseaua Kiselef şi Arcul de Triumf, miercuri, cu ocazei paradei de ziua naţională, nu se vor ridica de la sol din cauza condiţiilor meteo, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii.

122 afișări
Imaginea articolului Avioanele şi elicopterele nu se vor ridica la parada de Ziua Naţională din cauza vremii

Avioanele şi elicopterele nu se vor ridica la parada de Ziua Naţională din cauza vremii (Imagine: Petrica Tanase/Arhiva Mediafax Foto)

Primele formaţii care urmau să execute survolul erau formate din elicoptere IAR-330 Puma SOCAT de la Flotila 90 Transport Aerian (Otopeni), Flotila 71 Aeriană (Câmpia Turzii) şi de la Flotila 95 Aeriană (Bacău).

De asemenea, avionul de transport scurt mediu-curier C27 J SPARTAN urma să participe pentru prima dată la parada dedicată Zilei Naţionale, însoţit de două avioane IAR-99 ŞOIM.

De asemenea, erau programate să decoleze un avion C-130 Hercules, un avion IAR-99 ŞOIM, ultimul elicopter care survola Piaţa Arcului de Triumf urmând să fie IAR PUMA NAVAL, care face parte din Grupul de Elicoptere al Forţelor Navale.

La parada care urmează să înceapă la ora 11.00 sunt deja peste 2.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici