Avocat: Criminalul din Berceni a fost prins în Olanda

„Criminalul din Berceni a fost prins în Olanda. O să revin cu informaţii din anchetă”, scrie, pe Facebook, Adrian Cuculis.

1010 afișări
Imaginea articolului Avocat: Criminalul din Berceni a fost prins în Olanda

Avocat: Criminalul din Berceni a fost prins în Olanda

Poliţia Română arată că, în urma cooperării poliţieneşti cu autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, sâmbătă a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional, pentru omor.

„Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România. E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams - Reţeaua Europeană a Unităţilor de Căutare Activă a Urmăriţilor) înglobează toate structurile naţionale de <Urmăriri>, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce priveşte localizarea, arestarea şi predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”, potrivit comunicatului IGPR..

Trupul unei fetiţe de 12 ani a fost găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a informat, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuinţe din Sectorul 4 al Bucureştiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

"La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici