Avocat: Soţia lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe. Rămâne de văzut dacă voit sau nu

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, joi seară, la ieşirea de la sediul DIICOT, că Elena Dincă, soţia principalului suspect al crimelor de la Caracal, a aruncat, a alterat şi a distrus probe, neştiind să precizeze dacă a făcut-o intenţionat sau nu.

7093 afișări
Imaginea articolului Avocat: Soţia lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe. Rămâne de văzut dacă voit sau nu

Avocat: Soţia lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe. Rămâne de văzut dacă voit sau nu

Apărătorul susţine că atât soţia, cât şi copiii lui Gheorghe Dincă şi-au schimbat declaraţiile date joi, faţă de cele prezentate iniţial în faţa anchetatorilor.

"În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege, să revină şi ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care ţin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extradinare între declaraţiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declaraţia a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente faţă de ceea ce a declarat prima dată", a declarat Tonel Pop.

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă că ar fi distrus probe.

"Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, şi prin ce a declarat şi prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, nevoit, obligată, din greşeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie", a completat Pop.

Tonel Pop a mai precizat că joi au fost audiaţi la sediul DIICOT şi poliţişti "importanţi" implicaţi în căutarea Alexandrei Măceşanu.

Taguri:
soţie,
audiere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici