Avocatul poliţistului suspect de pedofilie: A recunoscut că a agresat sexual cei doi copii, dar şi o agresiune comisă în anul 2012 asupra unei fetiţe

Eugen Stan, poliţistul din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, reţinut după ce a agresat doi copii într-un lift din sectorul 6 al Capitalei, şi-a recunoscut fapta, dar şi o agresiune comisă în anul 2012 asupra unei fetiţe, a declarat, luni noapte, avocatul acestuia, la sediul Poliţiei Capitalei.

4298 afișări
Imaginea articolului Avocatul poliţistului suspect de pedofilie: A recunoscut că a agresat sexual cei doi copii, dar şi o agresiune comisă în anul 2012 asupra unei fetiţe

Avocat: Poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii a recunoscut şi o agresiune comisă în 2012

"Într-un final, şi-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 şi cele din 5.01.2018. Este reţinut pentru 24 de ore şi va decide procurorul să mearga la instanţă, nu va fi dus în seara asta, din câte ştiu eu, cred că mâine (marţi-n.r.)", a declarat avocatul agentului, la sediul Poliţiei Capitalei.

În 2012, bărbatul ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

Apărătorul a mai precizat că poliţiştii verifică şi alte suspiciuni de acest gen care planează asupra lui Eugen Stan.

"Iniţial, nu a vrut să colaboreze. Şi-a recunoscut la început parţial învinuirile, iar ulterior, într-un final a recunoscut. Regretă. A spus că a avut nişte probleme şi cam atât", a mai precizat avocatul Constantin Dumitra.

Eugen Stan, în vârstă de 45 de ani, este agent la Poliţia Rutieră şi a fost identificat ca fiind autorul agresiunii sexuale la care au fost supuşi doi copii într-un lift din Drumul Taberei. Bărbatul lucrează în cadrul Poliţiei din anul 2010 şi anterior a fost jandarm.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici