Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: Nu este nebun. Cer să fie păzit bine

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, luni, la Caracal, că Gheorghe Dincă nu este nebun şi a cerut autorităţilor ca acesta să fie păzit bine „să nu poată să fie sinucis”.

1320 afișări
Imaginea articolului Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: Nu este nebun. Cer să fie păzit bine

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: Nu este nebun. Cer să fie păzit bine

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a cerut luni autorităţilor ca Gheorghe Dincă să fie foarte bine păzit şi a spus despre acesta că nu este nebun.

„Mă tem foarte mult că cei care, să zicem aşa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorităţi să fim înţeleşi, iar alţii cum să-l suprime. Părerea mea este şi anunţ oficial şi rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis şi nici scos nebun pentru că nu e nebun”, a declarant Tonel Pop.

El a mai precizat că fotografiile găsite în laptopul lui Dincă sunt analizate şi că acesta va fi audiat pentru a explica cine sunt persoanele care apar în poze.

„Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp”, a mai spus Tonel Pop.

Acesta a cerut o mai bună comunicare din partea anchetatorilor.

„DIICOT să iasă cu un comunicat de presă, chiar cu mai multe, şi să informeze opinia publică, nu mai spun că nici noi nu suntem informaţi, ca familie, deci nici noi nu ştim ce să mai spunem. Se pune aşa Omerta, nimeni nu spune nimic”, a spus avocatul.

Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineaţa, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziţie. În paralel, mai multe persoane, apropiaţi şi cunoscuţi ai bărbatului bănuit de două crime sunt audiaţi la sediul Poliţiei Caracal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici