Avocatul Poporului îşi va desfăşura activitatea în regim de telemuncă

Avocatul Poporului a rugat, marţi, oamenii să trimită petiţiile numai prin email, poştă sau fax, în contextul instituirii stării de urgenţă. Instituţia îşi va desfăşura activitatea în regim de telemuncă, însă va asigura permanenţa la sediul central.

121 afișări
Imaginea articolului Avocatul Poporului îşi va desfăşura activitatea în regim de telemuncă

Avocatul Poporului îşi va desfăşura activitatea în regim de telemuncă

„Având în vedere instituirea stării de urgenţă, pe toată durata acesteia persoanele sunt rugate să depună petiţiile exclusiv prin mail, pe adresa petitii@avp.ro, prin poştă, la adresa Str. George Vraca nr. 8, Sector 1, Bucureşti, sau prin fax, la numărul 021/3124921!”, arată anunţul postat pe site-ul instituţiei.

Sursa citată mai spune că „Avocatul Poporului va implementa desfăşurarea activităţii în regim de telemuncă, dar va asigura permanenţa atât la sediul central, cât şi la birourile teritoriale şi va răspunde telefonic eventualelor solicitări”.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul care instituie stare de urgenţă pentru o perioadă de 30 de zile, în contextul epidemiei de coronavirus.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici