Avocatul Poporului, mesaj de susţinere faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României

Avocatul Poporului a transmis, joi, un mesaj de încurajare faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României în care spune că speră ca "acest moment de cumpănă" să fie depăşit cu bine de Familia Regală şi de Regele Mihai I.

332 afișări
Imaginea articolului Avocatul Poporului, mesaj de susţinere faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României

Avocatul Poporului, mesaj de susţinere faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României (Imagine: Victor Ciupuliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Avocatul Poporului a transmis, joi, un mesaj prin care încurajează Familia Regală a României şi pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României "în aceste momente de grea încercare".

"Am primit cu profundă tristeţe vestea privind starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României. În aceste momente de grea încercare şi de rugăciune pentru Majestatea Sa, sunt alături de întreaga Familie Regală" a transmis printr-un comunicat de presă, Avocatul Poporului.

În comunicatul transmis, Avocatul Poporului susţine că "este momentul să ne amintim nu numai momentele majore prin care Regele Mihai I a schimbat în bine soarta ţării, ci şi faptul că, în anii de pribegie şi de exil al Familei Regale a României, după 1948, Majestatea Sa, prin mesajele anuale, nu a încetat să ne ofere şi să ne transmită speranţa într-o soartă mai bună şi mai demnă a neamului românesc şi a ţării Sale".

De asemenea, îşi exprim "dorinţa, speranţa şi credinţa că acest moment de cumpănă va fi depăşit cu bine de Majestatea Sa şi de Familia Regală a României şi că misiunea asumată cu dragoste, devotament şi dăruire totală, acum 150 de ani, la venirea în România a Principelui Carol I, va continua".

"Să ne rugăm bunului Dumnezeu pentru grabnica însănătoşire a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României şi pentru liniştea întregii Familiii Regale!Doamne ajută!" a mai spus Avocatul Poporului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici