Avocatul Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, a fost reţinut

Avocatul Victor Teodorescu, acuzat că a plănuit şi apoi a comandat uciderea soţiei sale pentru a încasa asigurarea de viaţă, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului instanţei supreme, urmând să fie dus, joi, la Curtea de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

743 afișări
Imaginea articolului Avocatul Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, a fost reţinut

Avocatul Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, a fost reţinut (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Şeful Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul instanţei supreme, procurorul Marius Iacob, a declarat, miercuri, că avocatul Victor Teodorescu a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi dimineaţă procurorii să propună instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de instigare la omor.

Procurorul şef Marius Iacob a precizat că, din probele administrate până în prezent, respectiv declaraţiile martorilor, ale lui Erwin Victor Preşmereanu şi din constatările tehnico-ştiinţifice realizate până în prezent rezultă indicii clare că în luna martie învinuitul Victor Teodorescu l-a determinat cu intenţie pe Preşmereanu, pentru un interes material, să o ucidă pe soţia sa, Violeta Teodorescu, prin aplicarea de lovituri cu corpuri dure.

Marius Iacob a mai spus că miercuri au fost făcute percheziţii la domiciliul avocatului Victor Teodorescu din Braşov, în urma cărora au fost ridicate documente şi sisteme informatice ce urmează să fie expertizate în vedere obţinerii de noi indicii care să clarifice acuzaţiile.

Victor Teodorescu a fost dus în arestul Direcţiei Cercetări Penale.

Avocatul Victor Teodorescu, fost procuror, a fost adus la Parchetul instanţei supreme după percheziţiile la locuinţa acestuia.

Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale pentru a încasa asigurarea de viaţă, a dat criminalului indicaţii scrise pe un bileţel expertizat grafologic de procurorii care au constatat că scrisul îi aparţine avocatului braşovean, care în trecut a fost şi procuror.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici