B-dul Kiseleff, blocat de protestatarii veniţi cu maşinile din zona Moldovei, după ce Jandarmeria nu le-a permis accesul în P-ţa Victoriei. Mesaj tranşant pentru GUVERN - VIDEO

Protestatarii, care au plecat sâmbătă dimineaţă din Iaşi spre Bucureşti, cu maşinile, în semn de nemulţumire faţă de lipsa autostrăzilor, vor să intre cu autovehiculele în Piaţa Victoriei pentru a protesta. Jandarmeria le-a blocat accesul pentru că nu au autorizaţie.

5395 afișări
Imaginea articolului B-dul Kiseleff, blocat de protestatarii veniţi cu maşinile din zona Moldovei, după ce Jandarmeria nu le-a permis accesul în P-ţa Victoriei. Mesaj tranşant pentru GUVERN - VIDEO

B-dul Kiseleff, blocat de protestatarii veniţi cu maşinile din zona Moldovei, după ce Jandarmeria nu le-a permis accesul în P-ţa Victoriei. Ce i-a adus la Bucureşti

"Nu au autorizaţie să intre în Piaţa Victoriei cu maşinile. Este ilegal sa parchezi în Piaţa Victoriei şi nu au nici aprobare. Persoanele se pot duce acolo să protesteze, dar fără autovehicule. Am discutat cu Poliţia Rutieră şi le-am pus în vedere că trebuie să se deplaseze", a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtătorul de cuvând al Jandarmerei Bucureşti.

Aproximativ 60 de autovehicule au blocat traficul pe Şoseaua Kiseleff, pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf spre Piaţa Victoriei.

Câteva sute de maşini au pornit, în marş, sâmbătă dimineaţă, din Iaşi spre Bucureşti, în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din zona Moldovei.

Vehiculele participante la marş s-au deplasa pe două coloane din municipiul Iaşi, tranzitând judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Brăila, Galaţi, Vrancea, Buzău, Ialomiţa şi Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici