BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Braşov - 19,56 la sută

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat în judeţul Braşov este de 19,56 la sută, la sesiune din toamnă prezentându-se la examen 82 la sută dintre candidaţii înscrişi, cinci dintre ei fiind eliminaţi din săli pentru tentative de fraudă.

313 afișări

La sesiunea de toamnă s-au înscris 2.982 de candidaţi, însă 513 nu s-au prezentat (prezenţa fiind de circa 82 la sută din total).

Dintre cei prezenţi, cinci au fost eliminati pentru tentative de fraudă, potrivit Vasilicăi Diaconu, inspector general adjunct în cadrul ISJ Braşov.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Faţă de sesiunea din toamnă de anul trecut, rata de promovabilitate a crescut cu un procent, anul trecut 18,51 la sută dintre candidaţi reuşind să promoveze examenul. Dintre cei 2.496 de candidaţi prezenţi la examen, 412 au luat medii cuprinse între 6.00 şi 7.00, 63 au luat note între 7.00 şi 8.00 şi doar opt elevi au avut medii peste 8.00.

La sesiunea din toamnă, niciun elev braşovean nu a reuşit să obţină media 10.00.

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat la prima sesiune a fost de 45,89 la sută, rata de promovabilitate fiind mai mică faţă de anul trecut, când au promovat 56,42 la sută dintre liceeni.

În Braşov nu s-a obţinut nicio notă de 10.00 şi nu a existat nicio şcoală cu promovabilitate zero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici