Bacalaureat 2010: Vezi aici subiectele şi baremul la limba şi literatura română!

Peste 210.000 de absolvenţi de liceu au susţinut luni prima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, cea de limba şi literatura română.

21455 afișări
Imaginea articolului Bacalaureat 2010: Vezi aici subiectele şi baremul la limba şi literatura română!

Bacalaureat 2010: Vezi aici subiectele şi baremul la limba şi literatura română! (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Candidaţii care au susţinut proba scrisă la limba şi literatura română au avut de rezolvat, în trei ore, una din cele zece variante de subiecte elaborate de Comisia Naţională de Evaluare şi Examinare, ce a fost extrasă luni dimineaţă.

Vezi aici SUBIECTELE şi BAREMUL DE EVALUARE

Elevii eliminaţi de la o probă nu mai pot participa la testările următoare şi pierd posibilitatea recunoaşterii notelor pentru sesiunile următoare ale examenului de bacalaureat.

Examenul de bacalaureat va continua marţi cu proba scrisă la limbă maternă, ce va fi susţinută de elevii care provin din şcolile cu predare în limbile minorităţilor naţionale. În 30 iunie elevii vor susţine proba obligatorie a profilului, iar în 2 iulie proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc duminică, 4 iulie, până la ora 16.00 şi, în aceeaşi zi, până la ora 20.00, vor putea fi depuse eventualele contestaţii. Acestea vor fi soluţionate în perioada 6-7 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 8 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici