BACALAUREAT 2013. Perle de la română: "N-am model, că nu citesc. O să am până în sesiunea de toamnă"

"Nu am un model, pentru că nu prea citesc. Dar, dacă daţi acelaşi subiect, o să-mi aleg, pentru sesiunea de toamnă." Iată ce a scris un absolvent de liceu la un subiect ce valora o treime din nota finală a probei de limba română.

1902 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2013. Perle de la română: "N-am model, că nu citesc. O să am până în sesiunea de toamnă"

BACALAUREAT 2013. Perle de la română: "N-am model, că nu citesc. O să am până în sesiunea de toamnă" (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Elevii care au susţinut, luni, proba la limbă şi literatură de la examenul de bacalaureat  2013 au oferit şi în acest an "perle" memorabile, printre care:

"Eu îl iubesc pe Radu Mazare, pentru că e băiat de viaţă şi e foarte bun în politică. A dus fetele la vot în costum de baie şi face Învierea pe plajă. L-am prins odată în club ameţit şi a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."

"N-am model că nu prea citesc. O să am până în sesiunea de toamnă. Dar cred că daţi alt subiect."

"Am un var cârciumar care este modelul meu. La el la bar vine şi primarul şi n-are treabă cu SANEPID-ul sau controale. Acum îşi face terasă pe faleză. La el sunt numai bucăţi."

"Modelul meu este Ilie Năstase, pentru că nu îi pasă de gura lumii şi s-a însurat de multe ori. Când l-a supărat cineva i-a dat-o la temelie."

Sunt perfect conectaţi la prezentul care include actori politici, climat economic şi mai ales episoade de can-can! Candidaţii- cei mai mulţă majori, restul la un pas de majorat- şi-au selectat modele reale, nu ca părinţii lor- din cărţi. Argumentele sunt însă, de multe ori, cel puţin surprinzătoare.

Află ce perle au mai aşternut pe hârtie candidaţii la bacalaureat pe Stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici