BACALAUREAT 2020: "Da boss, a fost BOMBĂ!" La BAC, ca la bar, cu haine de fiţe şi ţigări. VIDEO

  • La BAC ca la Bar, aşa au venit unii elevi la examen.
  • Peste 150.000 de elevi au susţinut luni proba la Limba şi literatura română.
  • Elevii spun că subiectele la Limba Română au fost uşoare şi nu le-au dat multe bătăi de cap.
3492 afișări

Elevii s-au pregătit de BAC ca de sărbătoare: băieţii şi-au aranjat părul cu gel,  iar fetele au pierdut cel puţin o jumătate de oră în faţa oglinţii înainte de a venit la examen.

Irina a venit să suţină proba la Limba Română cu o poşetă de la Valentino şi adidaşi Dolce Gabbana, dar spune că pentru ea este un look obişnuit. Emoţiile i-au copleşit pe unii elevi, aşa că au decis să scape de ele cu ajutorul ţigărilor. Din cauza emoţiilor, o tânără era cât pe ce să intre în şcoală cu ţigara în gură.  

  • „E o geantă ca oricare alta”, a spus Irina.

  •   Fondul de ten nu ţi s-a luat de la mască? - „Nu, că este rezistent la apă”, a răspuns o altă candidată. 

Cu ţigara! Zici că te duci la bar. Ascunde ţigara aia!

Subiectele de la prima probă la BAC li s-au părut uşoare absolvenţilor de liceu.

  • „Mi-a picat ce-am ştiut!”, a spus un elev.
  • „Foarte uşor. Toată lumea spunea că o să ne dea „Ion”, dar având în vedere că a fost comedie, a fost uşor. Am scris tot”, a spus un altul.
  • „Am auzit că v-a dat uşor”. -  „Da, boss. A fost bombă! A picat fix ce era mai uşor”, a mai adăugat un candidat la BAC.
  • „Ştiu că par mai bătrân, dar da, este prima sesiune în care dau examenul”, a răspuns un tânăr.  „A făcut un coleg de clasă o glumă, că sunt la a treia sesiune şi doamna chiar crezuse”, a mai spus acesta.
  • „În opinia mea nu a fost difícil” , consideră un candidat. – La ce nota te aştepţi? – „La 10.” – Ai învăţat pentru 10? – „Am învăţat pentru 10 şi sunt convins că voi lua 10, cel puţin la proba asta”, a mai spus elevul.

Şi elevii de bani gata dn Timişoara au ieşit relaxaţi de la examen.

  • "Mă mir că a picat o scrisoare pierdută, că am avut la simulare în clasa a 11-a.”, a spus un tânăr.

Elevii spun că subiectele la Limba Română au fost uşoare şi nu le-au dat multe bătăi de cap. 

Primele rezultate de la Bac 2020 vor fi publicate pe 30 iunie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici