BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Proba obligatorie a profilului. Vezi subiectele şi baremele la matematică şi istorie

78.082 de candidaţi susţin astăzi proba obligatorie a profilului, în cadrul sesiunii a II-a a Bacalaureatului 20111. Majoritatea candidaţilor s-au înscris pentru susţinerea probelor scrise, acolo unde în vară au fost cei mai mulţi picaţi.

3123 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Proba obligatorie a profilului. Vezi subiectele şi baremele la matematică şi istorie

BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Astăzi, proba obligatorie a profilului (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Cei mai mulţi au susţinut pentru a doua oara proba scrisă la matematică. Iată subiectele pentru M1, profil matematică informatică, şi cele pentru M2, profil real.

SUBIECTE MATEMATICĂ 1

BAREM MATEMATICĂ 1

SUBIECTE MATEMATICĂ 2

BAREM MATEMATICĂ 2

SUBIECTE MATEMATICĂ 4

BAREM MATEMATICĂ 4

SUBIECTE ISTORIE

BAREM ISTORIE

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a început în 22 august, pentru examinări fiind înscrişi 109.595 de candidaţi, cu aproape 40.000 mai mulţi decât în 2010.

În 29 august, 62.348 de candidaţi au fost în sălile de examen pentru testul la limba şi literatura română, iar în 30 august au susţinut proba la limba maternă 945 de candidaţi. Examenul va continua în 2 septembrie, când se vor prezenta 60.345 de candidaţi pentru proba la alegere.

În 4 septembrie vor fi afişate primele rezultate, tot atunci putând depune contestaţii cei nemulţumiţi de notele obţinute. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, vor fi afişate în 7 septembrie.

Probele orale ale bacalaureatului - limba română, limba maternă, o limbă străină, competenţe digitale - s-au desfăşurat în perioada 22 - 26 august.

Conform centralizării naţionale realizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare rezultatele finale la primele probele ale sesiunii august - septembrie a examenului de bacalaureat indică faptul că la proba de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română, din totalul celor 11.909 elevi înscrişi s-au prezentat la examen 10.054 de candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici