BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Botoşani - 16,16 la sută

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este în judeţul Botoşani de 16,16 la sută înaintea contestaţiilor, din cei 1.027 de candidaţi prezenţi examenul fiind promovat de doar 166 de candidaţi.

216 afișări

Inspectorul şcolar Sebastian Mihalache, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, a declarat că la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat s-au înscris 1.379 de candidaţi, dar 352 nu s-au prezentat, iar alţi doi au fost eliminaţi fiindcă au încercat să copieze.

El a spus că din cei 1.027 candidaţi care s-au prezentat la examen un număr de 166 au promovat, iar cea mai mare medie cu care a fost respins un elev a fost 5.95.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Mihalache a menţionat că procentul de promovabilitate în judeţ este de 16,16 şi a adăugat că în sesiunea din toamna anului trecut promovabilitatea în judeţ la examenul de bacalaureat a fost de 17,22 la sută.

La sesiunea de vară a bacalareatului, promovabilitatea în judeţul Botoşani a fost de 58 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici