BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Călăraşi - 14,75 la sută

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Călăraşi este de 14,75 la sută, apropiată de rezultatele de la examenul din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 17,72 la sută.

248 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, la sesiunea din vară a Bacalaureatului promovabilitatea în judeţ a fost înainte de contestaţii de 40,81 la sută.

Sursa citată a precizat că la sesiunea de toamnă a acestui an s-au înscris 1.371 elevi, la examene prezentându-se 1.030, dintre aceştia şase fiind eliminaţi din examen după ce au fost prinşi copiind. Un număr de 341 de elevi nu s-au prezentat la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat în judeţul Călăraşi.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului s-a desfăşurat în patru centre, două la Călăraşi, unul la Lehliu şi unul la Olteniţa, toate fiind dotate cu camere de supraveghere video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici