BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Galaţi - 15,39 la sută

Promovabilitatea la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat în judeţul Galaţi este de 15,39 la sută, cea mai mare notă, 9,80, fiind obţinută la Limba şi literatura română.

371 afișări

Doruleţ Resmeriţă, inspectorul şcolar general al Inspectorarului Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi, a declarat că din 3.371 de elevi înscrişi la a doua sesiune a examenului doar 2.762 s-au prezentat, iar dintre aceştia au promovat 425, adică 15,39 la sută, alţi 13 fiind eliminaţi în timpul probelor.

Cea mai mare notă a fost de 9.80, obţinută la Limba şi literatura română.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Majoritatea candidaţilor, 83,76 la sută, au luat note cuprinse între 6.00 şi 6,99. 14, 8 la sută au obţinut note între 7.00 şi 7,99, iar note peste 8.00 au primit doar 1,42 la sută din elevii care au dat examenul.

Procentul de promovabilitate de la sesiunea din toamnă în judeţul Galaţi este mai mic decât cel obţinut în toamna anului trecut, când promovabilitatea a fost de 45 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici