BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în judeţul Suceava - 36,31 la sută

Promovabilitatea la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat în judeţul Suceava este de 36, 31 la sută, înaintea cotestaţiilor, după ce în sesiunea din vară au promovat examenul 66,25 la sută dintre candidaţi.

394 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laura Hacman, a declarat că din cei 2.515 candidaţi suceveni înscrişi la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului au promovat examenul 734 de candidaţi după ce un număr de 494 au lipsit, iar şapte candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

În urma acestui examen, au fost declaraţi respinşi 1.280 de candidaţi.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Ea a precizat că la sesiunea din toamna anului trecut a examenului de Bacalaureat procentul de promovabilitate a fost de 37, 02.

În centrele de examen din judeţul Suceava au fost instalate la această sesiune camere de supraveghere după ce în sesiunea din vară în judeţ examenul nu a fost supravegheat video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici