BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Vaslui - 31,05 la sută

Promovabilitatea la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului organizată în judeţul Vaslui este de 31,05 la sută, relevă rezultatele preliminare comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, fiind printre cele mai bune rezultate din ţară.

309 afișări

Aproape o treime din cei peste 1.500 de candidaţi prezenti la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat din judeţul Vaslui au reuşit să obţină notă de trecere, în condiţiile în care procentul de promovabilitate anunţat, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui este de 31,05.

Dacă faţă de alte judeţe din ţară, procentul este foarte bun, faţă de sesiunea din vară a Bacalaureatului acesta este în scădere cu 13 procente.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

"Rezultatele obţinute sunt normale pentru sesiunea de toamnă şi bune comparativ cu alte judeţe din ţară. Aşteptăm depunerea contestaţiilor în urma cărora, cu siguranţă, procentul promovabilităţii va mai creşte, dar nu semnificativ", a declarat, duminică, inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui, Vasile Ursanu.

La sesiunea de vară a Bacalaureatului, promovabilitatea la nivelul judeţului Vaslui a fost de 44, 29 la sută, procentul crescând cu 1,01 in urma rezolvării contestaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici