BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Procentul de promovabilitate în Covasna - 18,06

Promovabilitatea la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat este de 18,06 la sută în judeţul Covasna, unde 174 de candidaţi au trecut acest examen.

238 afișări

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă este de 18,06 la sută înainte de soluţionarea contestaţiilor.

Astfel, potrivit datelor oferite de ISJ Covasna, la examene s-au înscris 1.120 absolvenţi, dintre care s-au prezentat 963, dar patru au fost eliminaţi pe parcursul examenelor.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Potrivit ISJ Covasna, dintre cei care s-au prezentat la examene numai 174 de elevi au promovat sesiunea de toamnă a Bacalaureatului.

În total, 90 de elevi au reuşit să treacă fiecare examen, dar nu au obţinut media generală 6.00.

În sesiunea din vară, promovabilitatea în Covasna a fost de 45,92 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici