BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Dolj - 12,43

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este de 12,43 la sută în judeţul Dolj, înaintea contestaţiilor, conform rezultatelor anunţate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj.

468 afișări

Astfel, potrivit Inspectoratului Şcolar, în judeţul Dolj, din cei aproximativ 3.000 de elevi care au participat la sesiunea a doua a Bacalaureatului au promovat examenul 385, reprezentând 12,43 la sută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectorul şef adjunct al ISJ Dolj, Alexandru Gâdăr, a declarat pentru MEDIAFAX că au fost obţinute trei medii peste 9.00, însă elevii respectivi au dat o parte din probe în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Potrivit aceleiaşi surse, cele mai mari note au fost obţinute la Limba română.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

La sesiunea din vară a Bacalaureatului au promovat examenul 39,74 la sută dintre elevii din judeţul Dolj înscrişi, în timp ce anul trecut promovabilitatea a fost de 67 la sută, potrivit datelor oferite la vremea respectivă de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Cele mai bune rezultate s-au înregistrat în vară la Colegiul Naţional "Carol I", Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" şi Colegiul Naţional "Elena Cuza", toate din Craiova. La polul opus s-au situat Colegiul Tehnic "Ştefan Milcu" Calafat, Grupul Şcolar Industrial "C.N.Plopşor" din Pleniţa şi Centrul Şcolar "Beethoven" din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici