BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Giurgiu - 38,83 la sută

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Giurgiu este de 38,83 la sută, cu peste un procent mai slabă decât cea din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 39,97 la sută.

492 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, la sesiunea de toamnă din acest an s-au înscris 1.006 elevi, iar la examene s-au prezentat 980 de elevi, patru dintre aceştia fiind eliminaţi pentru copiat, în timp ce 22 au preferat să nu mai vină la examen.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Sesiunea a doua a Bacalaureatului a avut loc în trei centre de examen la Giurgiu: Liceul Nicolae Cartojan, Liceul Viceamiral Ioan Bălănescu şi Grupul Şcolar Miron Nicolescu, cu trei subcomisii în localităţile Călugăreni, Bolintin Vale şi Hotarele, toate cu camere de supraveghere video.

În sesiunea din vară a Bacalaureatului, promovabilitatea în judeţul Giurgiu a fost de 38,92 la sută, iar după verificarea lucrărilor contestate procentul a crescut cu 0,92, ajungând la 39,84 la sută

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici