BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Satu Mare - 16,85 la sută

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este de 16,85 la sută în judeţul Satu Mare, înaintea contestaţiilor, conform rezultatelor afişate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

296 afișări

Potrivit datelor ISJ Satu Mare, 224 de candidaţi au luat examenul de Bacalaureat în sesiunea din toamnă, promovabilitatea fiind de 16,85 la sută.

Totodată, din cei 2.051 de candidaţi înscrişi la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, 1.331 s-au prezentat în sălile de examen.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

În sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat, promovabilitatea în judeţul Satu Mare a fost de 43,96 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici