BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Timiş - 14,5 la sută. Şase licee nu au avut niciun elev promovat

Promovabilitatea la a doua sesiune a Bacalaureatului este de doar 14,5 la sută în judeţul Timiş, şase licee din acest judeţ raportând, duminică, o promovabilitate zero..

362 afișări

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Marin Popescu, a declarat, duminică, că promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat este de doar 14,5 la sută.

El a menţionat că, din 4.300 de elevi înscrişi la a doua sesiune de Bacalaureat, circa 3.000 au fost prezenţi la probe.

Potrivit acestuia, la şase licee din Timiş promovabilitatea a fost zero, fiind vorba de cinci licee de stat şi o unitate de învăţământ particulară.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

"Cred că nici nu ne aşteptam la rezultate spectaculoase. Nu poţi să obţii rezultate bune într-un timp atât de scurt. Organizarea a fost corectă. Cred că mai avem foarte mult de muncă", a afirmat Popescu.

El a precizat că elevii care nu sunt mulţumiţi de nota obţinută sau nu au promovat bacalaureatul pot depune contestaţii, duminică, după ora 16.00, la centrele unde au susţinut examenele.

În Timiş, promovabilitatea la prima sesiune de Bacalaureat din acest an a fost de 32,95 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici