BACALAUREATUL olimpicilor. Rata de promovare, 75,59%. Un singur candidat a avut media 10

Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi la sesiunea specială de bacalaureat. Din totalul celor 127 elevi prezenţi, 96 au promovat (75,59%), iar un singur candidat a avut media 10.

905 afișări
Imaginea articolului BACALAUREATUL olimpicilor. Rata de promovare, 75,59%. Un singur candidat a avut media 10

BACALAUREATUL olimpicilor. Rata de promovare, 75,59%. Un singur candidat a avut media 10

"Cele mai multe medii obţinute, respectiv 33, au fost între 9 şi 9.99, iar alte 24 de medii au fost între 8 şi 8.99. Medii între 7 şi 7.99 au luat 22 de candidaţi, iar între 6 şi 6.99, 16 dintre absolvenţii de liceu prezenţi. La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10", transmite Ministerul Educaţiei.

Este vorba despre rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi la sesiunea specială de bacalaureat pentru absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.

"Au susţinut examenul şi trei absolvenţi ai unităţilor de învăţământ militar, nominalizaţi de Ministerul Apărării Naţionale pentru concursul de admitere în instituţii de învăţământ de profil din SUA", precizează ministerul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici