Bacău: Anchetă a Poliţiei în cazul unui seif cu documente găsit pe fundul lacului Insula de Agrement

Un seif în care se aflau mai multe documente în folii din plastic a fost găsit pe fundul lacului Insula de Agrement din municipiul Bacău, odată cu golirea barajului de pe râul Bistriţa, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz pentru a stabili provenienţa cutiei de valori.

311 afișări
Imaginea articolului Bacău: Anchetă a Poliţiei în cazul unui seif cu documente găsit pe fundul lacului Insula de Agrement

Bacău: Anchetă a Poliţiei în cazul unui seif cu documente găsit pe fundul lacului Insula de Agrement (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, cutia de valori a fost observată în mâlul lacului Insula de Agrement de către nişte pescari care treceau prin zonă, aceştia anunţând Jandarmeria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, seiful a fost ridicat de poliţişti, care au găsit în interiorul acestuia mai multe documente în folii din plastic şi care desfăşoară o anchetă pentru identificarea proprietarului casei de valori.

"Se fac cercetări pentru a se stabili dacă respectivul obiect provine din săvârşirea de infracţiuni. Deocamdată, prea multe informaţii nu pot fi oferite în acest caz", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Cutia de valori a putut fi observată de pescari după ce Compania Apele Române a început golirea lacului Insula de Agrement pentru lucrări de decolmatare a barajului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici