Bacău: Bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit şi ameninţat un sirian, luându-i banii şi un ceas

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 42 şi 53 de ani au fost arestaţi preventiv, sâmbătă, pentru tâlhărie şi şantaj, de Tribunalul Bacău, după ce i-au luat unui cetăţean sirian, pe care l-au ameninţat cu acte de violenţă, 400 de lei şi un ceas de 2.200 de lei, cerându-i încă 10.000 de euro.

128 afișări
Imaginea articolului Bacău: Bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit şi ameninţat un sirian, luându-i banii şi un ceas

Bacău: Bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit şi ameninţat un sirian, luându-i banii şi un ceas (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, incidentul a avut loc într-un bar din oraşul Târgu Ocna, cei trei bărbaţi - unul din judeţul Neamţ şi doi din Bacău - luându-i sirianului, pe care l-au ameninţat, 400 de lei şi un ceas în valoare de 2.200 de lei.

De asemenea, cei trei i-ar fi solicitat victimei încă 10.000 de euro.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de colegi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au făcut percheziţii la locuinţele bănuiţilor, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Faţă de cei trei bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, ulterior fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Magistraţii Tribunalului Bacău au acceptat propunerea procurorilor şi au emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor trei bărbaţi pentru tâlhărie şi şantaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici