Bacău: Doi tineri au murit carbonizaţi după ce maşina în care erau s-a răsturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 şi 29 de ani au murit carbonizaţi, luni dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 2G, în judeţul Bacău, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod de pe marginea şoselei, s-a răsturnat, apoi a luat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

405 afișări
Imaginea articolului Bacău: Doi tineri au murit carbonizaţi după ce maşina în care erau s-a răsturnat, apoi a luat foc

Bacău: Doi tineri au murit carbonizaţi după ce maşina în care erau s-a răsturnat, apoi a luat foc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în localitatea Podiş, pe DN 2G Moineşti – Bacău, după ce şoferul unei maşini, în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un cap de pod de pe marginea şoselei.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara şoselei, apoi a luat foc.

Şoferul şi o tânără de 24 de ani au rămas prinşi în maşină, trupurile acestora fiind găsite carbonizate de către poliţşti.

Poliţiştii băcăuani continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în are a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici