Bacău: Doi tineri, răniţi grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori

Doi tineri de 18 şi 19 ani, din comuna băcăuană Helegiu, au ajuns în stare gravă la spital, luni, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori, din cauza vitezei.

555 afișări
Imaginea articolului Bacău: Doi tineri, răniţi grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori

Bacău: Doi tineri, răniţi grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc pe DN 11, în afara municipiului Oneşti, după ce un tânăr de 19 ani care conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă, din cauza vitezei excesive.

Astfel, maşina în care se mai afla un tânăr de 18 ani a derapat şi apoi s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei.

Şoferul a fost proiectat din autoturism, care a căzut peste el.

"În urma accidentului, şoferul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Oneşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. De asemenea, pasagerul de 18 ani a ajuns iniţial la unitatea medicală din Oneşti, după care medicii au decis transferul la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului «Sfântul Spiridon» din Iaşi", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici