Bacău: Elev de 16 ani la spital cu fractură nazală, după ce a fost bătut de un coleg la şcoală

Un elev de clasa a X-a de la un liceu din municipiul Bacău a ajuns la spital, joi, cu fractură de piramidă nazală, după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un coleg cu doi ani mai mare, într-o pauză, poliţiştii întocmind dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri sau alte violenţe.

153 afișări
Imaginea articolului Bacău: Elev de 16 ani la spital cu fractură nazală, după ce a fost bătut de un coleg la şcoală

Bacău: Elev de 16 ani la spital cu fractură nazală, după ce a fost bătut de un coleg la şcoală (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti, altercaţia dintre cei doi elevi de la Colegiului Naţional ”Gheorghe Vrânceanu” din Bacău a avut loc în curtea unităţii de învăţământ, într-o pauză.

Conflictul dintre cei doi adolescenţi a izbucnit din cauza unei fete, la un moment dat elevul de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani, fiind lovit cu pumnul în faţă de un coleg cu doi ani mai mare.

Ulterior, elevul lovit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, medicii stabilind că acesta are o fractură de piramidă nazală.

”După acordarea îngrijirilor medicale, i s-a stabilit tratamentul adecvat, apoi a fost externat întrucât astfel de leziuni nu necesită internare”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ.

Elevul agresor a fost dus la Poliţie pentru audieri, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Conducerea liceului unde a avut loc altercaţia a deschis o anchetă internă pentru a stabili ce sancţiuni va primi adolescentul de clasa a XII-a, care şi-a lovit cu pumnul colegul cu doi ani mai mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici