Bacău: Trei tineri, reţinuţi după ce au tâlhărit doi bătrâni în locuinţa lor

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, din judeţul Bacău, au fost reţinuţi, miercuri, după ce au tâlhărit doi bătrâni în propria locuinţă, una dintre victime ajungând la spital pentru îngrijiri medicale.

137 afișări
Imaginea articolului Bacău: Trei tineri, reţinuţi după ce au tâlhărit doi bătrâni în locuinţa lor

Bacău: Trei tineri, reţinuţi după ce au tâlhărit doi bătrâni în locuinţa lor

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, trei tineri, între care o fată de 20 de ani, au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare desfăşurate, miercuri, în patru locuinţe din comuna Parava, în baza unor mandate emise de Judecătoria Bacău.

Descinderile poliţiştilor au avut loc în urma unor informaţii deţinute de anchetatori cu privire la comiterea unei tâlhării în locuinţa unor bătrâni.

"În baza unei înţelegeri prealabile, cei trei bănuiţi s-ar fi întâlnit la un bar din apropierea locuinţei celor doi bătrâni din localitatea Parava, unde ar fi hotărât să sustragă bani de la aceştia. Ulterior, cei trei ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa bătrânilor şi, prin acte de violenţă, i-ar fi deposedat de un portofel în care se afla suma de 23 de lei", a declarat, miercuri, putătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

După comiterea tâlhăriei, cei trei tineri au fugit, în timp ce unul din bătrâni a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei tineri urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici