Bagaj suspect, în sediul ANAF din Sectorul 3. Poliţiştii şi specialiştii SRI intervin pentru verificări. UPDATE: S-a stabilit că nu se confirmă starea de pericol

Un bagaj suspect a fost descoperit, joi, în sediul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) din Sectorul 3 al Capitalei. Poliţiştii şi specialiştii SRI intervin pentru verificări.

193 afișări
Imaginea articolului Bagaj suspect, în sediul ANAF din Sectorul 3. Poliţiştii şi specialiştii SRI intervin pentru verificări. UPDATE: S-a stabilit că nu se confirmă starea de pericol

Bagaj suspect, în sediul ANAF din Sectorul 3. Poliţiştii şi specialiştii SRI intervin pentru verificări.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 23 Poliţie a fost sesizată joi, în jurul orei 12.30 cu privire la faptul că, într-o instituţie publică, din sectorul 3, se află un bagaj suspect.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de sediul ANAF din Sectorul 3.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, precum şi echipaje de prim ajutor.

De asemenea, sunt prezenţi specialişti din cadrul SRI şi grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

La finalizarea cercetărilor s-a stabilit că nu se confirmă starea de pericol, în geantă fiind mai multe documente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici