Baia Mare: Femeie găsită spânzurată. Surse - firma ei fusese amendată de ANAF cu 10.000 de lei

O femeie în vârstă de 42 de ani din Baia Mare a fost găsită spânzurată, miercuri, în sediul firmei sale dintr-un centru comercial din oraş, surse judiciare afirmând că societatea acesteia fusese amendată recent de ANAF cu 10.000 de lei, pentru nereguli.

480 afișări
Imaginea articolului Baia Mare: Femeie găsită spânzurată. Surse - firma ei fusese amendată de ANAF cu 10.000 de lei

Baia Mare: Femeie găsită spânzurată. Surse - firma ei fusese amendată de ANAF cu 10.000 de lei (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Femeia a fost găsită într-o boxă închiriată în centrul comercial Center din Baia Mare, unde îşi are sediul firma acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Dumitriţa Rus, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul femeii, trupul neînsufleţit al acesteia fiind transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie.

"Poliţia a fost sesizată, miercuri, că într-o boxă dintr-un centru comercial din Baia Mare a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 42 de ani, care s-a spânzurat. Nu au fost constatate urme de violenţă pe cadavru, corpul neînsufleţit fiind transportat la Morgă pentru necropsie. Poliţia cercetează cauzele care au dus la producerea decesului", a spus Rus.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări reiese că femeia ar fi recurs la acest gest ca urmare a unor probleme financiare pe care le avea firma pe care o administra, după ce fusese amendată recent de ANAF cu 10.000 de lei, ca urmare a unor nereguli.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici