Baloane cu aer cald, ATERIZARE forţată în Munţii Gurghiu

Salvamontiştii au anunţat că toate locurile de aterizare au fost identificate şi nu există persoane accidentate.

1463 afișări
Imaginea articolului Baloane cu aer cald, ATERIZARE forţată în Munţii Gurghiu

Mai multe persoane au aterizat forţat în Munţii Gurghiu din baloane cu aer cald

”Echipele Salvamont împreună cu organizatorii evenimentului recuperează echipajele şi baloanele din locurile cu acces dificil”, arată Salvamont România.

Salvamontiştii au căutat în Munţii Gurghiu mai multe persoane care au aterizat forţat, vineri, din opt baloane cu aer cald.

Potrivit unei postări pe Facebook a Salvamont România, salvamontiştii primiseră iniţial coordonatele geografice a echipajelor din două baloane, însă nu aveau informaţii despre persoanele aflate în celelalte şase baloane cu aer cald.

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont - Salvaspeo Mureş pentru căutarea salvarea mai multor echipaje de baloane cu aer cald care au aterizat forţat într-o zonă greu accesibilă din Munţii Gurghiu. Echipajele din două baloane au trimis coordonatele geografice către salvamontişti dar nu există, încă, informaţii despre alte şase baloane”, anunţa Salvamont România.

Şeful Salvamont Mureş, Kovacs Robert, declara pentru MEDIAFAX că echipele de intervenţie încearcă să ia legătura cu persoanele aflate în baloanele care au aterizat forţat, dar din păcate încă au suficiente informaţii despre ele.

”Nu ştim câte persoane sunt. Ştim că persoanele sunt bine, nu au păţit nimic, doar că sunt în locuri greu accesibile unde trebuie să mergem cu echipaje de căutare şi cu vehicule speciale”, a spus Kovacs Robert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici