Bamboo din Mamaia a fost demolat. Clubul nu avea autorizaţie de construcţie

Clubul Bamboo din staţiunea Mamaia a fost demolat marţi dimineaţă pentru că nu avea autorizaţie de construcţie, acţiunea fiind coordonată de Direcţia Lucrări Publice din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, sub supravegherea jandarmilor.

2554 afișări
Imaginea articolului Bamboo din Mamaia a fost demolat. Clubul nu avea autorizaţie de construcţie

Bamboo din Mamaia a fost demolat. Clubul nu avea autorizaţie de construcţie

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa, Gigi Chiru, operaţiunea de demolare a clubului s-a desfăşurat fără incidente, fiind prezenţi şi proprietarii clubului, care au recuperat ceea ce s-a mai putut.

"Ei nu au încotro şi trebuie să demoleze pentru că sunt în ilegalitate. Eu, în nume personal, pentru binele staţiunii Mamaia, aş fi preferat ca un astfel de club să fi funcţionat legal şi să aibă toate autorizaţiile necesare. Însă legea trebuie respectată şi de un astfel de brand, la fel ca toată lumea", a declarat Gigi Chiru.

Acţiunea a fost coordonată de reprezentanţi ai Direcţiei Lucrări Publice din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi a fost executată sub supravegherea unor echipaje de jandarmi ai Grupării Mobile "Tomis" Constanţa.

Tot din cauza lipsei autorizaţiilor necesare, clubul Bamboo a fost demolat şi la sfârşitul sezonului estival din 2010, chiar de către proprietari, însă a fost reconstruit în această primăvară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici