Bănicioiu: Ideea ca absolvenţii de medicină să lucreze în ţară 10 ani nu e rea. Analizăm cu juriştii

Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat, marţi, că ideea ca absolvenţii de medicină să practice în ţară cel puţin 10 ani după licenţă nu este rea şi va fi analizată, împreună cu juriştii, pentru a vedea dacă este în concordanţă cu legislaţia europeană.

176 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Ideea ca absolvenţii de medicină să lucreze în ţară 10 ani nu e rea. Analizăm cu juriştii

Nicolae Bănicioiu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Bănicioiu a fost întrebat de un jurnalist ce părere are despre această idee, care a mai fost vehiculată în spaţiul public.

"Mie nu mi se pare o idee rea, absolut deloc. Să vedem dacă este în concordanţă cu legislaţia europeană. Chiar o să mă gândesc. Eu am cerut un punct de vedere de la juridic. Vorbim de mobilitatea garantată de Uniunea Europeană. Nu cred că s-ar putea transpune în perioada imediat următoare", a spus Bănicioiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici