Banii şi coronavirusul: Unul din doi români nu crede că plata cash contribuie la răspândirea SARS-CoV-2

  • Anul 2020 a fost unul în care a schimbat atât obiceiurile de consum cât şi modalităţile de plată.
  • Pentru limitarea răspândirii noului coronavirus am evitat folosirea banilor în numerar şi am înlocuit cu plata cu cardul.
  • Reveal Marketing Research a realizat un studiu despre obiceiurile de plată ale românilor.
419 afișări
Imaginea articolului Banii şi coronavirusul: Unul din doi români nu crede că plata cash contribuie la răspândirea SARS-CoV-2

FOTO: Profimedia

Unul din doi români nu crede că banii cash contribuie la răspândirea coronavirusului. 63% dintre tinerii profesionişti afirmă că virusul nu se transmite prin intemediul banilor cash, iar 33% dintre ei cred că vor folosi mai mulţi bani cash şi în următorul an.
 
Pe de altă parte, 29% din respondenţi au declarat că sunt siguri că banii cash pot răspândi virusul, iar 21% din respondenţi nu sunt siguri dacă virusul se poate transmite prin banii cash. 
 
55% din români cred că vor folosi din ce în ce mai puţin banii cash. 33% din ei cred că vor folosi la fel de mulţi bani cash, 10 % din români nu ştiu care va fi tendinţa banilor iar 2% din ei cred că vor folosi din ce în ce mai mulţi bani cash.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici