SOLIDARITATE  Banner la Spitalul Suceava: “Celor care luptă în continuare le oferim, inima sucevenilor, în locul decoraţiei retrase de Iohannis”

  • Câţiva suceveni au mers la Spitalul Suceava cu un banner pe care au desenat o inimă
  • Pe banner oamenii au scris mare, cu roşu ”Celor care luptă în continuare le oferim, în locul decoraţiei retrase, inima sucevenilor”
  • Acţiunea a venit după ce Klaus Iohannis a retras medalia „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler dată unităţii medicale
595 afișări
Imaginea articolului Banner la Spitalul Suceava: “Celor care luptă în continuare le oferim, inima sucevenilor, în locul decoraţiei retrase de Iohannis”

“Inima sucevenilor, în locul decoraţiei retrase de Iohannis”

Unul dintre suceveni, Cristian Şologon, a scris, pe Facebook, că a vrut să transmită un mesaj de susţinere din partea sucevenilor pentru cei care luptă în continuare la Spitalul Judeţean. „Desi mesajul era in afara spitalului, iar mesajul nu este unul politic am fost impiedicat de paza sa expun mesajul”, a scris acesta.

Oamenii au fost legitimaţi de jandarmi, rugaţi să dea bannerul jos şi trimişi acasă.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a retras decoraţia oferită tot de el anul trecut Spitalului de Urgenţă Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici