Bărbat accidentat mortal după ce un autobuz a trecut peste el în timp ce era întins pe şosea - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna argeşană Căţeasca, a fost accidentat mortal, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DJ 703 B, de un autobuz care circula pe ruta Piteşti - Cireşu, în momentul accidentului victima fiind întinsă pe carosabil în condiţiile unei vizibilităţi extrem de reduse.

144 afișări
Imaginea articolului Bărbat accidentat mortal după ce un autobuz a trecut peste el în timp ce era întins pe şosea - VIDEO

Bărbat accidentat mortal după ce un autobuz a trecut peste el în timp ce era întins pe şosea (Captura video)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, în momentul în care autobuzul a trecut peste bărbat, acesta era întins pe carosabil, iar vizibilitatea era foarte redusă, cu ceaţă densă.

"Şoferul de 43 ani, din comuna Căţeasca, judeţul Argeş, spune că, în timp ce conducea autobuzul din direcţia Căţeasca spre Rociu, cursă regulată de transport persoane pe ruta Piteşti - Cireşu l-a accidentat mortal pe R. I., de 49 de ani, din Căteasca, întins pe carosabil. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul spune că nu l-a văzut pe bărbat din cauza ceţii dense şi a oprit maşina imediat ce a simiţit că a trecut peste ceva suspect, iar ulterior a sunat la 112 anunţând incidentul", a declarat subinspectorul Mihai Anghel, de la Poliţia Rutieră Topoloveni.

Potrivit sursei citate, cercetarea la faţa locului a fost făcută de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili dacă victima a decedat în momentul impactului cu autobuzul sau din cauză că a fost lovită iniţial de altă maşină.

Traficul rutier pe drumul care străbate localitatea situată între Autostrada Bucureşti - Piteşti şi DN 7 Bucureşti - Piteşti a fost îngreunat timp de o oră din cauza accidentului, iar cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Video Ştirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici