Bărbat aflat în comă, preluat cu o şenilată din Olteniţa şi adus la Spitalul Bagdasar din Capitală

Un bărbat aflat în comă a fost preluat de un echipaj medical şi transportat cu o şenilată din Olteniţa, judeţul Călăraşi, la Bucureşti, urmând să fie internat la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar un alt bărbat cu probleme oculare a fost adus de la Lehiu în Capitală tot cu o autoşenilată.

707 afișări
Imaginea articolului Bărbat aflat în comă, preluat cu o şenilată din Olteniţa şi adus la Spitalul Bagdasar din Capitală

Bărbat aflat în comă, preluat cu o şenilată din Olteniţa şi adus la Spitalul Bagdasar din Capitală

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un echipaj mixt format din medic, asistent şi paramedic SMURD s-a deplasat cu o şenilată a CNADNR în Olteniţa pentru preluarea bărbatului aflat în stare de comă. Bărbatul, asistat de echipajul medical, va fi adus cu autoşenilata până la intersecţia Şoseaua Olteniţei cu Şoseaua de Centură a Capitalei, de unde va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni cu o autospecială pentru transport victime multiple.

De asemenea, o ambulanţă SMURD a ISU Bucureşti-Ilfov a preluat de pe Bulevardul Anghel Saligny un bărbat în vârstă de 85 de ani, cu probleme oculare, acesta fiind adus de la Lehliu tot cu o şenilată a CNADNR. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice din Capitală.

ISU a primit, de sâmbătă seară, când a intrat în vigoare codul portocaliu, până duminică după-amiază, peste 520 de solicitari din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. Din cauza numărului ridicat de solicitări, echipajele ISU Bucureşti-Ilfov preiau solicitările din teren şi nu se mai întorc în subunităţi, a precizat sursa citată.

Bucureştiul şi judeţul Ilfov au fost, de sâmbătă seară până duminică la prânz, sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol, iar până la ora 18.00 sunt sub avertizare cod galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici