Bărbat aflat la vânătoare într-o pădure din judeţul Prahova, rănit la picior de un urs

Un bărbat care participa la o partidă de vânătoare într-o pădure din judeţul Prahova a fost rănit, sâmbătă, primele informaţii arătând că acesta a fost atacat de un urs care i-a provocat leziuni la un picior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1222 afișări
Imaginea articolului Bărbat aflat la vânătoare într-o pădure din judeţul Prahova, rănit la picior de un urs

Bărbat aflat la vânătoare într-o pădure din judeţul Prahova, rănit la picior de un urs

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţiide Urgenţă Prahova, echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitate, sâmbătă, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care a fost rănit de un urs în timp ce se afla pe un fond de vânătoare din apropierea oraşului prahovean Slănic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Alexandru Ursu, a declarat că, potrivit primelor informaţii de la faţa locului, bărbatul participa la o partidă de vânătoare organizată legal, pe fondul Jariştea, când a fost atacat de un urs care l-a rănit la un picior.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de prim ajutor se îndreaptă către locul unde s-a produs incidentul, iar între timp colegii vânătorului au pornit împreună cu acesta pentru a se întâlni cu echipajul medical, în condiţiile în care zona unde se desfăşura vânătoarea este relativ izolată şi greu accesibilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici