Bărbat amendat după ce a sunat la 112 să vadă dacă poate fi localizat

Un bărbat de 32 de ani din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce a sunat la 112 şi le-a spus operatorilor că vrea doar să verifice dacă poliţiştii îl pot localiza şi în cât timp.

320 afișări
Imaginea articolului Bărbat amendat după ce a sunat la 112 să vadă dacă poate fi localizat

Caraş-Severin: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 să vadă dacă poate fi localizat

Potrivit IPJ Caraş-Severin, bărbatul a sunat de două ori la numărul 112. El a insistat să rămână anonim şi le-a spus operatorilor că vrea să verifice dacă poate fi localizat de poliţişti şi în cât timp.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Caransebeş, a fost identificat de poliţişti pe raza localităţii Păltiniş şi a fost amendat cu 1.000 de lei.

Având în vedere faptul că apelantul a folosit SNUAU 112 în mod abuziv, fără a justifica o urgenţă reală, care să necesite intervenţia poliţiştilor, acesta a fost sancţionat contravenţional, conform OUG nr.34/2008, modificată, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, au transmis poliţiştii din Caraş-Severin.

Taguri:
bărbat,
amendat,
112

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici