Bărbat atacat cu o coadă de topor, într-un târg de vechituri din Braşov. Autorul, reţinut

Un bărbat de 33 de ani a fost lovit într-un târg de vechituri din Braşov, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe autor după câteva ore de la comiterea faptei şi acesta şi-a recunoscut fapta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Victima este în comă profundă, la spital, potrivit Poliţiei judeţene.

535 afișări
Imaginea articolului Bărbat atacat cu o coadă de topor, într-un târg de vechituri din Braşov. Autorul, reţinut

Un bărbat a fost omorât cu o coadă de topor, într-un târg de vechituri din Braşov. Autorul, reţinut

Bărbatul de 33 de ani a fost atacat sâmbătă, într-un târg de bunuri second-hand din Braşov, iar cel care a comis fapta a fugit imediat, fiind reţinut câteva ore mai târziu.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict între două persoane într-un târg de bunuri second-hand. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului au identificat victima, în vârstă de 33 ani, în stare de inconştienţă, prezentând o plagă la nivelul capului. Verificările preliminare au condus la stabilirea semnalmentelor persoanei care ar fi comis fapta şi a autovehiculului utilizat pentru a părăsi locul evenimentului, indicii care au contribuit la identificarea autorului, în vârstă de 38 ani”, potrivit Poliţiei Braşov.

Se pare că agresorul şi-a lovit victima cu o coadă de topor în cap. Procurorul din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

În timpul audierii, agresorul şi-a recunoscut fapta. Acesta a fost reţinut, iar duminică va fi prezentat Tribunalului Braşov cu propunerea de arestare preventiva.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici